Persoonlijk

Waarom dit blog?

Hoi, ik ben Maaike. Ik had al eerder een blog, maar dat werd overspoeld met ellende. Ik kreeg in 2006 te horen dat ik nog een jaar te leven had, een hersentumor niets meer aan te doen. Hadden ze dat even mis joh. Nu tien jaar later gaat het gelukkig heel goed goed met mij. Afgezien van blijvend hersenletsel, maar dat neem ik voor lief.

image

 

De vogels horen fluiten

Waarom dit nieuwe blog? Ik ben door mijn ziekte anders gaan kijken.  Ik heb geleerd om meer oog te hebben voor de kleine dingen om mij heen.  Voorheen hoorde ik de vogels niet eens fluiten, nu word ik van zo iets kleins al intens blij.

Mijn snoepjes voor het oog

Van schrijven word ik gelukkig. Het was mijn vak voordat ik door hersenletsel werd afgekeurd. Ik wil de draad weer oppakken. Maaikes Mooiste – de naam zegt het al – zal ik vullen met de dingen die ik mooi vind, op wat voor gebied dan ook. Ik wil delen wat mij bezighoudt en mensen die mij inspireren aan het woord laten. Kortom, de zon heel even laten doorbreken op het web.

Geen blije eikel

Natuurlijk ben ik geen blije eikel die alles alleen maar te gek en fantastisch vindt, doe normaal zeg! Ik kijk ook naar het journaal. Er zijn voldoende kranten, blogs en tijdschriften die de nadruk leggen op alle ellende in de wereld. Daar sluit ik beslist mijn ogen niet voor. Genoeg over mezelf. Als je meer wilt weten, bezoek dan af en toe mijn blog, dan leren we elkaar vanzelf beter kennen. Ik wens je een fijne dag vol klein geluk.

Next Post

Dit vind je misschien ook mooi

1 reactie

  • Reply Saskia_Sazul juni 9, 2016 at 2:03 pm

    Alleen al van dit te lezen word ik blij. 🙂 Ik blijf je volgen!

  • Leave a Reply